MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο κελί για 8 μέρες ο βιαστής γυναικών στην Αγία Νάπα. Ο τρόπος δράσης και τι ισχυρίστηκε στις αρχές

Advertisement

Sponsored by exness

Βίαζε γυναίκες στην Αγία Νάπα 22χρονος – Την κράτησή του για 8 ημέρες διέταξε το δικαστήριο – Ο τρόπος δράσης του και τι ισχυρίστηκε ανακρινόμενος – Ομολόγησε τρείς βιασμούς τον Απρίλιο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου οδηγήθηκε ο 22χρονος Σύρος, ο οποίος φόρεσε χειροπέδες χθες, μετά από καταγγελίες ότι εμπλέκεται σε 3 υποθέσεις βιασμών γυναικών στην Αγία Νάπα.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο 22χρονος ανακρινόμενος ομολόγησε ότι βίασε τρεις γυναίκες στην Αγία Νάπα. Πρόκειται για δύο θύματα τουρίστριες και μία γυναίκα η οποία είναι αλλοδαπή, αλλά μένει μόνιμα στη Δημοκρατία.

Όπως ισχυρίστηκε ανακρινόμενος έψαχνε γυναίκες υπό την επήρεια αλκοόλης σε σκοτεινά μέρη, κυρίως σε χώρους στάθμευσης και στη συνέχεια αφού τους επιτιθόταν τις βίαζε.

Στα ίχνη του δράστη έφτασαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετά από πληροφορίες και την περιγραφή των τριών θυμάτων, ενώ φαίνεται ότι τον 22χρονο «έκαψαν» και κλειστά κυκλώματα της περιοχής. Οι αρχές πάντως θεωρούν ότι η σύλληψη του 22χρονου ανέκοψε την εγκληματική του δράση.

Το δικαστήριο διέταξε την κράτησή του για περίοδο 8 ημερών, ενώ την υπόθεση συνεχίζει να διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network