MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο κελί για 8 ημέρες ο 24χρονος διακινητής των 13 παράτυπων μεταναστών

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου σήμερα ο 24χρονος που φέρεται να είναι ο οδηγός του σκάφους που μετέφερε 13 παράτυπους μετανάστες – Έφθασαν το απόγευμα του Σαββάτου από το Κάβο Γκρέκο

O 24χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης διακίνησης μεταναστών, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Advertisement

Υπενθυμίζεται πως «γύρω στις 15:00 χθες το απόγευμα εντοπίστηκε νοτιανατολικά του Κάβο Γκρέκο μικρό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν 13 παράτυποι μετανάστες εκ των οποίων 3 ανήλικα πρόσωπα».

Άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, απέπλευσε και μετέβη στην περιοχή, όπου εντόπισε και ανέκοψε το συγκεκριμένο σκάφος.

Αναφέρεται πως «λόγω, του ότι το σκάφος των παράτυπων μεταναστών έβαζε νερά, οι παράτυποι μετανάστες παραλήφθηκαν από τη Άκατο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη ξηρά».

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε «ότι οδηγός του μικρού σκάφους ήταν άντρας ηλικίας 24 ετών, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων».

Ο 24χρονος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ οι υπόλοιποι παράτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας στο Πουρνάρα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network