MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο κελί για 7 ημέρες ο 31χρονος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση 31χρονος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Διάταγμα κράτησης για περίοδο επτά ημερών εξέδωσε, το μεσημέρι, το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες σε σχέση με υπόθεση παράνομης διανομής, διάδοσης και μετάδοσης παιδικής πορνογραφίας και προσφορά ή παροχή πληροφοριών για παιδική πορνογραφία.

Advertisement

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που λήφθηκε, σύμφωνα με την οποία, συγκεκριμένος χρήστης του διαδικτύου είχε στην κατοχή του και κατέστησε διαθέσιμα προς διαμοιρασμό, αρχεία με σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις και μετά από έκδοση διατάγματος αποκάλυψης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 31χρονου κατοίκου Λεμεσού.

Την Κυριακή το πρωί διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 31χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα σταλούν για να τύχουν δικανικής εξέτασης.

Ο ύποπτος συνελήφθη συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτησή του για περίοδο επτά ημερών.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network