MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο κελί για 4 ημέρες ο 24χρονος διαρρήκτης στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό τετραήμερη κράτηση 24χρονος για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας στην Πάφο

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 24χρονου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας που διαπράχθηκε στην Πάφο.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, και σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η διάρρηξη διαπράχθηκε χθες Κυριακή, μεταξύ των ωρών 10:00π.μ. και 3:30μ.μ.. Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε γύρω στις 5:00 το απόγευμα η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, από την κατοικία κλάπηκαν μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, μια τσάντα με προσωπικά της έγγραφα και ένα τσαντάκι που περιείχε κοσμήματα.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, όπου σε ανοιχτό χώρο εξωτερικά της κατοικίας, εντόπισαν μέρος της περιουσίας που είχε κλαπεί, μαζί με το χρηματικό ποσό των 3.420 ευρώ. Στο σημείο τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και άλλα αντικείμενα, που δεν φαίνεται να ανήκουν στην παραπονούμενη ιδιοκτήτρια της κατοικίας και για τα οποία γίνονται εξετάσεις για να διαφανεί εάν επίσης αποτελούν προϊόν κλοπής.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν προέκυψαν στοιχεία εναντίον 24χρονου, τον οποίο εντόπισαν τα μέλη της Αστυνομίας σε περιοχή της Πάφου, γύρω στις 5:30 το απόγευμα. Όπως αναφέρεται, ο 24χρονος αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο, προκαλώντας ανησυχία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Στη συνέχεια, προστίθεται, ανευρέθηκαν στην κατοχή του, ένα τσαντάκι με κοσμήματα που αναγνωρίστηκαν ως μέρος της περιουσίας που κλάπηκαν από την κατοικία της παραπονούμενης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ σε χαρτονομίσματα, χρηματικό ποσό σε κέρματα, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα ρολόι επώνυμης μάρκας, για τα οποία γίνονται εξετάσεις για να διαφανεί εάν επίσης έχουν κλαπεί. Επίσης στην κατοχή του ανευρέθηκαν ένα μαχαίρι, μικροποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και μικροποσότητα κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΤΟ ΒΑΡΟΣ

ShootandGoal