MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο Γυμνάσιο Βεργίνας για επίβλεψη Σχολική Εφορία και ΟΕΛΜΕΚ

Advertisement

Sponsored by exness

Στο Γυμνάσιο Βεργίνας για επίβλεψη Σχολική Εφορία και ΟΕΛΜΕΚ – Μετά τις κινητοποιήσεις του Συνδέσμου Γονέων

Στο Γυμνάσιο Βεργίνας αναμένεται να μεταβούν στις 9:00 το πρωί ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας Πέτρος Χρυσοστόμου, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΛΜΕΚ Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και ο Διευθυντής του Σχολείου Παναγιώτης Αβραάμ για να επιβλέψουν, την κατάσταση όσον αφορά την υλοποίηση μέτρων για επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με την υλικοτεχνική υποδομή του σχολείου.

Advertisement

Συγκεκριμένα, ο  Σύνδεσμος Γονέων είχε αποστείλει επιστολή σε όλους τους εμπλεκόμενους λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς στην οποία σημείωνε ότι έχουν αγνοηθεί εντελώς αιτήματα των γονέων με αποτέλεσμα να συνεχίζεται μια τραγική, κατάσταση σχετικά με τον εξοπλισμό των αιθουσών, τους χώρους άθλησης και δημιουργικής απασχόλησης, το κιόσκι, τα παγκάκια, τη βιβλιοθήκη, αλλά και την αποτελεσματική φύλαξη των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Όπως αναφερόταν στην επιστολή, η ελλείψει μέτρων από τη Σχολική Εφορεία και το Υπουργείο, θα έφερνε τους μαθητές σε δύσκολη θέση, καθώς υπάρχει αύξηση κατά 81 άτομα, από 524 σε 605 ενώ αυξήθηκαν και τα μετακινούμενα τμήματα από πέντε σε οκτώ.

Παράλληλα, σημείωναν ότι το Γυμνάσιο Βεργίνας έχει μείνει έξω από τον κατάλογο των σχολείων, στα οποία θα διατεθούν τα 37 εκατομμύρια ευρώ που έχει εξαγγείλει το Υπουργείο Παιδείας για έργα υποδομής.

Στην επιστολή τους, κατήγγειλαν επίσης ότι οι δύο αίθουσες οι οποίες υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές από τον πρόσφατο εμπρησμό, δεν είχε αποκατασταθεί πλήρως.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal