MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο εδώλιο το πρόσωπο που είχε την ευθύνη ρίψης του καταδρομέα στο νερό. Δικάζεται από στρατιωτικό δικαστήριο

Advertisement

Sponsored by exness

Καταχωρείται υπόθεση εναντίον στελέχους της Εθνικής Φρουράς για το θάνατο του καταδρομέα Παναγιώτη Γιαννιού εν ώρα καθήκοντος – Πρόκειται για το άτομο που είχε την ευθύνη για τη ρίψη των εθνοφρουρών στο νερό

Την ποινική δίωξη ενός στελέχους της Εθνικής Φρουράς αποφάσισε η Νομική Υπηρεσία για το θάνατο του 27χρονου καταδρομέα ΣΥΟΠ, Παναγιώτη Γιαννιού κατά τη διάρκεια άσκησης που πραγματοποιείτο στην θαλάσσια περιοχή της Πάφου τον περασμένο Ιούνιο.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times στο εδώλιο αναμένεται να βρεθεί πρόσωπο που είχε την ευθύνη ρίψης του καταδρομέα Παναγιώτη Γιαννιού στη θάλασσα. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης και επικίνδυνης πράξης.

Η υπόθεση θα καταχωρηθεί και θα εκδικαστεί από το Στρατιωτικό Δικαστήριο, το οποίο έχει και την αποκλειστική δικαιοδοσία.

Υπενθυμίζεται όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ότι στο επίκεντρο των ερευνών βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή τόσο η θέση του ελικοπτέρου, όσο και οι οδηγίες που δόθηκαν από τον υπεύθυνο ρίψης, καθώς και τον υπεύθυνο καμπίνας.

Στο ελικόπτερο βρίσκονταν την στιγμή της μοιραίας πτώσης του Παναγιώτη, πέντε πρόσωπα στην καμπίνα, δύο πιλότοι και ένας κινηματογραφιστής που κατέγραφε πλάνα για διαφημιστικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network