MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο εδώλιο οι «4» για το μακελειό της Αγίας Νάπας

Advertisement

Sponsored by exness

Στο Κακουργιοδικείο για τη δίκη του μακελειού της Αγίας Νάπας στραμμένα τα βλέμματα – Στο εδώλιο οι «4» – Μετά την καταδίκη του 32χρονου και της συντρόφου του – Δρακόντεια αναμένεται να είναι και πάλι τα μέτρα ασφαλείας

Advertisement

Αρχίζει σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου η δίκη για τον φόνο του Φάνου Καλοψιδιώτη, των Ηλία και Σκεύης Χατζηευθυμίου και Yani Vogli που διαπράχθηκε το βράδυ της 23ης Ιουνίου του 2016 σε εστιατόριο στην Οδό Καταλυμάτων στην Αγία Νάπα.

Στο εδώλιο τέσσερα πρόσωπα. Οι Μάριος Χριστοδούλου άλλως Μπένης, Παναγιώτης Πένταυκας, Ντέγιαν Λόι και Σοφία Γρηγορίου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεταξύ άλλων κατηγορίες σχετικές με συνωμοσία για φόνο, φόνου εκ προμελέτης, απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατοχή πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και κατοχής πυρομαχικών.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση του μακελειού, έχει ήδη καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη ο ο οδηγός των εκτελεστών Χαράλαμπος Ανδρέου 32 ετών ενώ σε 5μηνη φυλάκιση η σύντροφος του Σώτια Νεοφύτου. Και οι δύο θα είναι βασικοί μάρτυρες κατηγορίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network