MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο εδώλιο 55χρονος Ελληνοκύπριος… Τηλεφώνησε στο Δικαστήριο κι απείλησε δικαστή

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον Δικαστηρίου 55χρονος Ελληνοκύπριος για απειλές κατά δικαστή – Συνελήφθη χθες το απόγευμαΚαταχωρήθηκε το πρωί άμεσα η υπόθεση για εκδίκαση 

Advertisement

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε το πρωί 55χρονος Ελληνοκύπριος από τη Λευκωσία, για διερευνώμενη υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία και απειλής για βιαιοπραγία.

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι ο 55χρονος φέρεται να απείλησε τηλεφωνικώς δικαστή στις 9 Απριλίου. Ο ύποπτος φέρεται να τηλεφώνησε το μεσημέρι της 9ης Απριλίου, σε σταθερό τηλέφωνο του Δικαστηρίου και να εξέφρασε απειλή εναντίον συγκεκριμένου δικαστή.

Από έρευνες που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος τηλεφώνησε από το κινητό του τηλέφωνο. Σημειώνεται ότι εναντίον του εκδικάζεται υπόθεση που αφορά έξωση από υποστατικό στον Στρόβολο.

Η υπόθεση του 55χρονου καταχωρήθηκε το πρωί για άμεση εκδίκαση, ενώ αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους με προσωπική εγγύηση. Θα παρουσιάζεται επίσης, μία φορά την βδομάδα σε Αστυνομικό σταθμό της πρωτεύουσας για να υπογράφει μέχρι την έναρξη της δίκης του. Η επόμενη ακρόαση ορίστηκε για τις 21 Οκτωβρίου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network