MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο Δικαστήριο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οι «6» για την τεράστια ποσότητα ναρκωτικών σε κοντέινερ στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και συνοδεία αντρών του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού παρουσιάστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου οι «έξι» για την τεράστια ποσότητα ναρκωτικών πουν εντοπίστηκαν στον Ύψωνα – Καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο – Στο Δικαστήριο Λευκωσίας συνεχίστηκε η διαδικασία

Advertisement

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας οδηγήθηκαν σήμερα τα έξι πρόσωπα για τον εντοπισμό τεράστιας ποσότητα ναρκωτικών σε κοντέινερ στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ύψωνα.

Αν και οι αρχικές αναφορές από πλευράς αστυνομίας έκαναν λόγο για ποσότητα 104 κιλών κάνναβης, μετά και την τελική καταμέτρηση διαπιστώθηκε -όπως ακούστηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου- ότι στο εμπορευματοκιβώτιο εντοπίστηκαν πέραν των 350 συσκευασιών συνολικού βάρους 82,6 κιλών.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και συνοδεία μελών του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού παρουσιάστηκαν στο Δικαστήριο οι έξι ύποπτοι, με σκοπό την παραπομπή τους για εκδίκαση στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.

Κατά την σημερινή διαδικασία οι δικηγόροι των τριών εκ των έξι συνολικά κατηγορούμενων, έφεραν ένσταση στο αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής για κράτηση τους μέχρι και την παραπομπή και εκδίκαση της υπόθεσης από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο. Επικαλέστηκαν προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους των πελατών τους, έτσι ώστε να αφεθούν ελεύθεροι υπό όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας επιφυλάχθηκε να απαντήσει στο αίτημα την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου. Μέχρι τότε και οι 6 παραμένουν υπό κράτηση.

Για την υπόθεση, καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο. Πρόκειται για τον αδελφό ενός εκ των συλληφθένων, ο οποίς έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal