MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο δικαστήριο ξανά σήμερα ο 30χρονος Μολδαβός χάκερ

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον δικαστηρίου και σήμερα ο Μολδαβός χάκερ – Θα αποφασιστεί σήμερα αν θα καταθέσει ο 30χρονος χάκερ Αντρέι Τσιγκούλ

Advertisement

Συνεχίζεται σήμερα στις 11 το πρωί η εκδίκαση του 30χρονου Μολδαβού Αντρέι Τσιγκούλ, ο οποίος τελεί υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, του οποίου ζητείται η έκδοση από τις αμερικανικές αρχές, προκειμένου να δικαστεί για υπόθεση ηλεκτρονικής άπατης για το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής.

Η κατηγορούσα αρχή, που εκπροσωπείται  από την Ανώτερη  Δικηγόρο της Δημοκρατίας Μαρίνα Σπηλιωτοπούλου, παρουσίασε στη χθεσινή δικάσιμο τη μάρτυρα κατηγορίας Λειτουργό του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιούλικα Χατζηπροδρόμου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Μολδαβού, δικηγόρος Ηλίας Κοναρής, αμφισβήτησε το όνομα του 30χρονου, έθεσε θέμα ταυτότητας και έκανε λόγο για τρεις διαφορετικούς αριθμούς διαβατηρίου.

Στη σημερινή ωστόσο δικάσιμο αναμένεται να αποφασίσει κατά πόσο ο πελάτης του θα καταθέσει.

Για την υπόθεση πρώτος μάρτυρας κατηγορίας στο δικαστήριο παρουσιάστηκε ο αστυφύλακας Ζήνωνας Ζήνωνος, που υπηρετεί στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος αναζητείτο από τις Αρχές των ΗΠΑ σχετικά με συνωμοσία για διάπραξη απάτης, απάτη εναντίον τράπεζας , συνωμοσία για διάπραξη απάτης σε ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς και για απάτη σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ Αυγούστου 2012 και Αυγούστου 2015, στη συγκεκριμένη χώρα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network