MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο δικαστήριο οι αστυνομικοί για το ξυλοδαρμό πολίτη

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθούν και σήμερα οι δύο αστυνομικοί από τη Λεμεσό που ξυλοκόπησαν πολίτη στα  αστυνομικά κρατητήρια της Πόλης Χρυσοχούς το Φεβρουάριο του 2014.

Advertisement

Η ακρόαση της δίκης θα αρχίσει στις 09:00 το πρωί ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακό Πρακτορείο, η υπόθεση αναμένεται να πάρει αναβολή μετά από αίτημα που αναμένεται να υποβάλει ο δικηγόρος υπεράσπισης των δύο αστυνομικών Νικόλας Τσαρδέλης, προκειμένου να του δοθεί χρόνος προετοιμασίας.

Στην προηγούμενη δικάσιμο οι δύο αστυνομικοί απήντησαν μη παραδοχή στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, για την υπόθεση.

Οι δύο αστυνομικοί αντιμετωπίζουν τρεις κατηγορίες για πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, για σκληρή, εξευτελιστική και απάνθρωπη μεταχείριση άλλου προσώπου και για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Μετά την ακροαματική διαδικασία οι δύο ένστολοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους, δηλαδή παρέδωσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, το όνομα τους έχει καταχωρηθεί στον κατάλογο των προσώπων που απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα ενώ έχουν υπογράψει και χρηματική εγγύηση 30 χιλιάδων ευρώ ο κάθε ένας με ένα αξιόχρεο εγγυητή. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network