MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο Δικαστήριο οι «4» για το φόνο Λεωνίδη… Το έγκλημα με μια από τις σκληρότερες μαφιόζικες οργανώσεις στο φόντο

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον Δικαστηρίου οι 4 που παραδόθηκαν στην Αστυνομία της Δημοκρατίας – Κρατούνταν σε φυλακές του ψευδοκράτους – Ψάχνει άλλους 4 η Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση με φόντο τη ρωσική μαφία

Advertisement

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης, οδηγούνται οι τέσσερις Γεωργιανοί που παραδόθηκαν χθες στις κυπριακές αρχές, αφού είχαν «συλληφθεί» στα κατεχόμενα πριν από ένα περίπου χρόνο. Αναζητούνταν από την Κυπριακή Αστυνομία για το φόνο του Έρνεστ Λεωνίδη, που διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2018 στη Λεμεσό.

Η παράδοση τους στις αρχές της Δημοκρατίας έγινε κατορθωτή κατόπιν συνεννόησης μέσω της Δικοινοτικής Επιτροπής για το έγκλημα και αφού η Κυπριακή Αστυνομία παρέδωσε ένα πρόσωπο, πακιστανικής καταγωγής, που καταζητείτο από τις λεγόμενες αρχές του ψευδοκράτους για τη διάπραξη φόνου στις κατεχόμενες περιοχές.

Το στυγερό έγκλημα και στο βάθος η «Vor V Zakone»

Η Αστυνομία θεώρησε τη δολοφονία Λεωνίδη ως ένα από τα σοβαρότερα εγκλήματα που διαπράχθηκαν. Και αυτό γιατί στο φόντο του βρίσκεται μία από τις σκληρότερες μαφιόζικες οργανώσεις.

Ο Λεωνίδης πέφτει νεκρός από δολοφονικά πυρά στις 8 Φεβρουαρίου του 2018 στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο εστιατορίου στην περιοχή της Γερμασόγειας. Η δολοφονία του έθεσε το μεσημέρι εκείνης της Τσικνοπέμπτης σε συναγερμό την αστυνομική δύναμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο σκοτεινός κόσμος των «Vor V Zakone»… Μία από τις σκληρότερες μαφιόζικες οργανώσεις και στη μέση η Κύπρος

Η δολοφονία Λεωνίδη θεωρείται από την Αστυνομία ως μία από τις πιο σοβαρές υποθέσεις καθώς σε αυτή φαίνεται να εμπλέκεται μία από τις πιο σκληρές μαφιόζικες οργανώσεις. Η Vor V Zakone, στην οποία φαίνεται να ήταν αρχικά μέλος ο Λεωνίδης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολούθως θέλησε να αυτονομηθεί και γι’ αυτό κάποιοι τον ήθελαν νεκρό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μέλος της συγκεκριμένης διαβόητης οργάνωσης υπήρξε και ο Χαράλαμπος Καλογερίδης.

Ακολουθούν εντατικές έρευνες της Αστυνομίας. Φωτογραφίες υπόπτων είχαν δοθεί στη δημοσιότητα ενώ έγιναν και συλλήψεις. Σήμερα για την υπόθεση βρίσκεται ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές ένας αλλοδαπός.

Για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τα πιο κάτω πρόσωπα:

LERIK MURADOV, 29 ετών, από τη Ρωσία

DIMOKRITOS MAGDALIANOV, 48 ετών, από τη Γεωργία

ROLAND BENIAIDZE, 36 ετών, από τη Γεωργία

VAKHTANG MANGOSHVILI, 36 ετών από τη Γεωργία

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network