MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο δικαστήριο ο 20χρονος για τα 2 κιλά κάνναβη στη Λεμεσό. Τρελή καταδίωξη, χτύπησε σε τοίχο, δέντρο και περιπολικά

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον δικαστηρίου ο 20χρονος για τα δύο κιλά κάνναβη – Συνελήφθη μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό – Χτύπησε σε τοίχο, δέντρο και δύο περιπολικά

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγείται ο 20χρονος που συνελήφθη μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό.

Advertisement

Από την πρώτη στιγμή τα μέλη της ΥΚΑΝ διεξάγουν έρευνες για τα δύο κιλά κάνναβης που εντοπίστηκαν στην κατοχή του σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη παραληπτών και προμηθευτών.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, μισή ώρα μετά τις έξι χθες το απόγευμα, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος.

Αρχικά ο 20χρονος σταμάτησε για έλεγχο, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.

Μέλη της Αστυνομίας, ακολούθησαν την πορεία του οχήματος του, όπου σε κάποια στιγμή, ο οδηγός θεάθηκε να ρίχνει έξω από το παράθυρο μια νάιλον συσκευασία, η οποία αφού παραλήφθηκε διαπιστώθηκε, ότι περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους 429 γραμμαρίων περίπου.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής του, ο 20χρονος οδήγησε το αυτοκίνητό του σε διάφορα σημεία, όπου σε κάποια στιγμή, προσέκρουσε σε τοίχο και σε παρακείμενο δέντρο και στη συνέχεια σε δύο υπηρεσιακά οχήματα, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν στο πάτωμα της θέσης του συνοδηγού, τρεις νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 1 κιλού και 486 γραμμαρίων περίπου.

Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 2.5 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε ακόμη μια νάιλον συσκευασία, όπου περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 10.5 γραμμαρίων περίπου.

Πέραν των ανευρεθέντων ναρκωτικών, ως τεκμήρια κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό ύψους 425 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal