MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο 96% η συνολική βροχόπτωση για τον μήνα Νοέμβριο

Advertisement

Sponsored by exness

Στο 96% της κανονικής βροχόπτωσης για μήνα Νοέμβριο, ανήλθε η συνολική βροχόπτωση αυτού του Νοέμβριου στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας – Το δίμηνο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου η βροχόπτωση ανήλθε στο 60%.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα το Τμήμα Μετεωρολογίας, από την 1 Νοεμβρίου μέχρι σήμερα 30 Νοεμβρίου στις 8 το πρωί, η συνολική ποσότητα βροχής ανήλθε στα 51 mm σε σύγκριση με 53.3 mm της μέσης συνολικής ποσότητας για το μήνα. Το τελευταίο τριήμερο η συνολική βροχόπτωση ανήλθε στα 6.2 mm.

Advertisement

Όσον αφορά τις περιοχές, στο Φρέναρος η βροχόπτωση ανήλθε στο 304% της μέσης για το μήνα, στην περιοχή του Λιμανιού της Λεμεσού στο 161%, στο αεροδρόμιο Πάφου στο 149%, στην Αθηένου στο 127,%, στον Σταυρό της Ψώκας στο 124% και στο σταθμό της Αθαλάσσας στη Λευκωσία στο 123%.

Αντίθετα, την λιγότερη βροχόπτωση σε σχέση με τη μέση του μήνα Νοεμβρίου, κατέγραψε το Κελλάκι που έφτασε μόλις στο 27%. Στο 63% ανήλθε η βροχόπτωση σε Σαϊττά, Πλατάνια και Λάρνακα και στο 64% σε Πρόδρομο και Ξυλοτύμπου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network