MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Πάφου για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο

Advertisement

Sponsored by exness

Στο 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Πάφου για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο – «Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από κρατήσεις που γίνονται τελευταία στιγμή»

Στο 80% αναμένεται να κυμανθεί η πληρότητα κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο για τα ξενοδοχεία της Πάφου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Κύπρου Θάνο Μιχαηλίδη.

Advertisement

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης χαρακτήρισε ικανοποιητικά τα επίπεδα πληρότητας για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, σημειώνοντας παράλληλα πως υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από κρατήσεις που γίνονται τελευταία στιγμή.

Στόχος μας συνέχισε, είναι η βελτίωση της πληρότητας, και των εισοδημάτων των ξενοδοχείων.

Όσον αφορά τις αφίξεις από τα αεροδρόμια και ερωτηθείς σχετικά ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως ο αριθμός των αφίξεων είναι σωστός, ωστόσο αφορά τις αφίξεις όλων των ταξιδιωτών, όπως υπάρχει κόσμος που έρχεται στην Κύπρο για δουλειά, άλλος για να επισκεφτεί την οικογένεια και φίλους του και υπάρχει κόσμος που έρχεται για τουρισμό αλλά κλείνει για την διαμονή του σε καταλύματα και όχι σε ξενοδοχεία.

Επίσης είπε, υπάρχουν και αυτοί που επισκέπτονται τις κατεχόμενες περιοχές. Δυστυχώς είπε, δεν έχουμε αυτό το συγκεκριμένο νούμερο παρά μόνο όταν γίνονται από καιρό εις καιρού έρευνες με την υποβολή ερωτήσεων στους επισκέπτες.

Αναφορικά με τον Αύγουστο μήνα ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως στην Πάφο η πληρότητα κυμάνθηκε μεταξύ 90%- 95%.

Σχετικά με τον Νοέμβριο πρόσθεσε πως αναμένεται να κινηθεί ικανοποιητικά χωρίς ωστόσο να έχει υπάρχει στο παρόν στάδιο πλήρης εικόνα. Εκείνη την περίοδο είπε το κόστος αναμένεται να εξακολουθεί να είναι ψηλό και τα εισοδήματα να είναι πιο χαμηλά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network