MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο 79% της κανονικής για μήνα Μάρτιο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης

Advertisement

Sponsored by exness

Στο 79% της κανονικής για μήνα Μάρτιο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η μέχρι τις 29 Μαρτίου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Παρασκευή η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Advertisement

Από την 1η Οκτωβρίου μέχρι το πρωί της 29ης Μαρτίου η συνολική βροχόπτωση ανήλθε στα 669,4 χιλιοστά και αντιστοιχεί στο 153% της κανονικής ποσότητας βροχόπτωσης για την ίδια περίοδο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η μέχρι το πρωί της 29ης Μαρτίου ανήλθε στα 48,6 χιλιοστά, ενώ η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης του τελευταίου 24ώρου ανήλθε στα 3,7 χιλιοστά.

Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την ίδια περίοδο σημειώθηκε στην Πάνω Παναγιά με 81,1  χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 80% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή και ακολουθούν ο Σταυρός της Ψώκας με 81 χιλιοστά βροχόπτωσης (69% της κανονικής), το Κελλάκι με 75,3 χιλιοστά (113% της κανονικής) και ο Σαϊτάς με 71,7 χιλιοστά (86% της κανονικής).

Αντίθετα, η μικρότερη ποσότητα βροχόπτωσης από την αρχή Μαρτίου μέχρι σήμερα έπεσε στην Αθηένου με 14 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 38% της κανονικής, στο Φρέναρος με 19,2 χιλιοστά που αντιστοιχούν στο 57% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή και στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με 23,2 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 59% της κανονικής.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network