MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο 50% ο μέγιστος αριθμός επιβατών σε ταξί. Τι ισχύει για τα λεωφορεία σε Λεμεσό και Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Το Υπουργείο Μεταφορών διευκρινίζει για το μέγιστο αριθμό επιβατών σε λεωφορεία και ταξί – Τι ισχύει για Λεμεσό και Πάφο

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Μεταφορών όπου διευκρινίζει σε σχέση με τον αριθμό επιβατών σε λεωφορεία και ταξί.

Advertisement

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κατ’ εφαρμογή της παραγράφου 2.7(β)(ο) του περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διατάγματος (Αρ. 51) του 2020, εκδίδει τις ακόλουθες κατευθυντήριες οδηγίες:

  1. Ο μέγιστος αριθμός επιβατών που δύνανται να μεταφέρουν τα λεωφορεία τακτικών επιβατικών διαδρομών με κόμιστρο ανά επιβάτη στην επαρχία Λεμεσού και στην επαρχία Πάφου καθορίζεται ως το 50% της χωρητικότητας του κάθε λεωφορείου με εξαίρεση λεωφορεία για τα οποία χορηγείται ειδική άδεια από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στην οποία καθορίζεται μεγαλύτερο ποσοστό χωρητικότητας.
  2. Ο μέγιστος αριθμός επιβατών που δύνανται να μεταφέρουν λεωφορεία που δεν αναφέρονται στην παράγραφο 1, στην επαρχία Λεμεσού και στην επαρχία Πάφου καθορίζεται ως το 50% της χωρητικότητας του κάθε λεωφορείου.
  3. Ο μέγιστος αριθμός επιβατών που δύναται να μεταφέρουν τα ταξί είναι το 50% του καθορισμένου στην Άδεια Οδικής Χρήσης του ταξί. Όπου το 50% δεν αποτελεί ακέραιο αριθμό, ο αριθμός στρογγυλοποιείται στον αμέσως πιο κάτω ακέραιο αριθμό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network