MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο 21% της κανονικής για μήνα Δεκέμβριο, ανήλθε η βροχόπτωση το πρώτο τριήμερο

Advertisement

Sponsored by exness

Στο 21% της κανονικής για μήνα Δεκέμβριο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η του μήνα μέχρι τις 08.00 το πρωί της 3ης Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε τη Δευτέρα η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Advertisement

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου ανήλθε στα 22,6 χιλιοστά, ενώ η μέση κανονική βροχόπτωση για το μήνα είναι 105,6 χιλιοστά. Η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης του τελευταίου 24ώρου ανήλθε στα 0,7 χιλιοστά.

Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης το τριήμερο 1 μέχρι 3 Δεκεμβρίου σημειώθηκε στην Πόλη Χρυσοχούς με 51,8 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 52% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή και ακολούθησαν ο Σταυρός της Ψώκας με 31,1 χιλιοστά βροχόπτωσης (19% της κανονικής), το Κελλάκι με 27,0 χιλιοστά (23% της κανονικής) και η Λεμεσός με 25,5 χιλιοστά (25% της κανονικής).

Αντίθετα, η μικρότερη ποσότητα βροχόπτωσης σημειώθηκε στο Φρέναρος με 9,7 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 12% της κανονικής για την περιοχή, στην Αθηένου με 10,9 χιλιοστά (18% της κανονικής βροχόπτωσης), στην Ξυλοτύμπου με 11,6 χιλιοστά (στο 14% της κανονικής), και στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με 13,4 χιλιοστά (16% της κανονικής).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network