MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο 100% η πληρότητα σε 11 από τα 17 φράγματα στα κατεχόμενα 

Advertisement

Sponsored by exness

Στο 100% η πληρότητα σε 11 από τα 17 φράγματα στα κατεχόμενα – Σύμφωνα με το «τμήμα υδάτων» του ψευδοκράτους

Advertisement

Έντεκα από τα 17 φράγματα και λίμνες στα κατεχόμενα έχουν φτάσει στο 100% της πληρότητας τους, ενώ η πληρότητα στα υπόλοιπα έξι είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, μετά από χρόνια ξηρασίας, σύμφωνα με το «τμήμα υδάτων» του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο, τον Δεκέμβριο του 2018, από τα 17 φράγματα/λίμνες μόνο οι πέντε βρίσκονταν στο 100% της πληρότητας τους ενώ κατά τις μετρήσεις τον Απρίλιο του 2019 ο αριθμός των φραγμάτων με 100% πληρότητα ανήλθε στα έντεκα.

Η χωρητικότητα των 17 φραγμάτων/ λιμνών ανέρχεται στα 14 εκατομμύρια 695 χιλιάδες 11 κυβικά μέτρα νερού και οι μετρήσεις τον Απρίλιο του 2019 δείχνουν ότι συνολικά στα 17 φράγματα η ποσότητα του νερού ανέρχεται στα 13 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού.

Τα φράγματα/ λίμνες στα κατεχόμενα, που είναι στο 100% της πληρότητας τους είναι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μεταξύ Σκυλλούρας – Αγίου Ερμολάου, στην Κλεπίνη, στις Χαμίτ Μάντρες, στην Κυθρέα, στο Όβκορος, στο χωριό Φώττα, στο Καραβοστάσι, στο Κιόνελι, στο Κανλί, στη Μια Μηλιά και στην Αγία Ειρήνη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network