MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ΕΕ

Advertisement

Sponsored by exness

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών των κρατών μελών του της ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Ιουνίου

Advertisement

Ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει ότι στη Σύνοδο θα συζητηθούν, ανάμεσα σε άλλα θέματα, το θέμα της συγκρότησης και της ηγεσίας των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, μετά τις πρόσφατες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και η Στρατηγική Ατζέντα για την περίοδο 2019-2024.

Στο περιθώριο της Συνόδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει διμερείς επαφές με θεσμικούς παράγοντες και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων των μελών της ΕΕ.

Κατά τη Σύνοδο και κατά τις επαφές του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερώσει για τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ επιδιώκοντας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, να εξασφαλίσει την αλληλεγγύη και τη στήριξη των εταίρων της Κύπρου στην ΕΕ.

Εξάλλου, στο περιθώριο της Συνόδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει, επίσης, στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Στις Βρυξέλλες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα επιστρέψει στην Κύπρο αργά το βράδυ της 21ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network