MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στις κάλπες οι κάτοικοι της Ερήμης. Εκτός ψηφοφορίας οι Βρετανοί υπήκοοι λόγω Brexit

Advertisement

Sponsored by exness

Νέο κοινοτάρχη εκλέγει την Κυριακή η Ερήμη στην επαρχία Λεμεσού – Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του τέως κοινοτάρχη Πανίκου Χατζηχαμπή – Εκτός ψηφοφορίας οι Βρετανοί υπήκοοι λόγω Brexit

Το νέο της κοινοτάρχη εκλέγει, μεθαύριο Κυριακή, η κοινότητα Ερήμης της Επαρχίας Λεμεσού, μετά τον αιφνίδιο θάνατο, στις 5 Ιανουαρίου, του τέως κοινοτάρχη Πανίκου Χατζηχαμπή. Για πρώτη φορά, λόγω Brexit, εξαιρούνται από την εκλογική διαδικασία μόνιμοι κάτοικοι, βρετανικής υπηκοότητας.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ, από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, δικαίωμα ψήφου θα έχουν 1,280 ψηφοφόροι, εκ των οποίων 10 κοινοτικοί, ενώ μετά την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την ΕΕ, 23 κάτοικοι με βρετανική υπηκοότητα, δεν έχουν πλέον δικαίωμα ψήφου.

Θα λειτουργήσουν δυο εκλογικά κέντρα στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού και οι κάλπες θα ανοίξουν στις 07:00 και θα κλείσουν στις 18:00, με μια ώρα διακοπή, μεταξύ 12:00 με 13:00.

Τη θέση του νέου κοινοτάρχη Ερήμης διεκδικούν τρεις Ανεξάρτητοι υποψήφιοι, οι Αρέστη Αντρέας, Γρηγορίου Σωτήρης και Κυριακίδης Ελπιδοφόρος (Έλπος).

Η ανακήρυξη του νέου κοινοτάρχη θα γίνει στην Ερήμη, μετά την καταμέτρηση των ψήφων, από τον Έπαρχο Λεμεσού, Μάριο Αλεξάνδρου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network