MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στηρίζει το ΡΤΚ την κοινή εργασία για τον κορωνοϊό. Μέτρα και στα οδοφράγματα

Advertisement

Sponsored by exness

Στηρίζει το ΡΤΚ την κοινή εργασία για τον κορωνοϊό – Μέτρα και στα οδοφράγματα

Την στήριξή του στις κοινές εργασίες που γίνονται για αντιμετώπιση του κορωνοϊού εκφράζει με ανακοίνωσή του ΡΤΚ, αναφέροντας ότι είναι σημαντική η συνεργασία των συστημάτων υγείας και η επικοινωνία για αποτροπή του νέου τύπου κορωνοϊού.

Advertisement

Στην ανακοίνωση γίνεται εκτενής αναφορά στην εξάπλωση του ιού ανά το παγκόσμιο σημειώνοντας ότι με την επιδημία αυτή γίνεται ακόμη μια φορά αισθητή η σημασία της δημιουργίας της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Υγεία, λέγοντας ότι οποιοσδήποτε ιός ή μεταδοτική ασθένεια φτάσει στην Κύπρο, είναι εξίσου επικίνδυνος για τους Τ/κ και τους Ε/κ.

Το ΡΤΚ θεωρεί θετικό και το γεγονός ότι ήταν κοινή η έκκληση των δύο ηγετών για το θέμα και προσθέτει ότι εκτός των εκτάκτων καταστάσεων η τακτική και συνεχή κοινή εργασία που γίνεται, αποδίδει πιο αποτελεσματικά όταν λάβουν χώρα έκτακτα γεγονότα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Κίπρις, το «υπουργείο υγείας» για αντιμετώπιση της κατάστασης δημιούργησε ειδικό κέντρο απομόνωσης (καραντίνα στα τουρκικά) στο «κρατικό» νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο «υπουργός υγείας», Αλί Πιλλί επιθεώρησε, όπως αναφέρεται, τόσο το συγκεκριμένο χώρο, όσο και το ειδικό δωμάτιο που έχει επίσης δημιουργηθεί στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου. Ο κ. Πιλλί δήλωσε ότι θα λάβουν μέτρα και στα οδοφράγματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network