MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στήριξη Βρετανών μετά από τον «όλεθρο» της φονικής πυρκαγιάς

Advertisement

Sponsored by exness

Για «ίχνη ολέθρου» που άφησε πίσω της η «πιο καταστροφική» πυρκαγιά στην ιστορία της Κύπρου κάνει λόγο ο βρετανικός Τύπος, στον απολογισμό της φονικής φωτιάς.

Η Daily Mail που προβαίνει στα παραπάνω σχόλια τονίζει τον θάνατο των τεσσάρων Αιγυπτίων εργατών ως αποκορύφωμα της τραγωδίας και της «γνήσιας κόλασης», όπως περιγράφει το σκηνικό κάτοικος της περιοχής.

Advertisement

ΕΔΩ όλες οι εξελίξεις από τις πληγείσες περιοχές

Σε  αναφέρονται δημοσιεύματα και άλλων βρετανικών εφημερίδων που αναπαράγουν «κόλαση» τηλεγραφήματα διεθνών πρακτορείων, ενώ το BBC και το Sky News επισήμαναν τη συνδρομή στην επιχείρηση κατάσβεσης από εναέρια ευρωπαϊκά και ισραηλινά μέσα.

Σε ανάρτησή της στο Twitter αργά το βράδυ της Κυριακής η Υφυπουργός Εξωτερικών Γουέντι Μόρτον έγραψε ότι «το Ηνωμένο Βασίλειο στέκει ώμο με ώμο με το λαό της Κύπρου μετά από το τρομερό ξέσπασμα πυρκαγιών το Σαββατοκύριακο».

Η κα Μόρτον πρόσθεσε ότι οι σκέψεις των Βρετανών είναι με αυτούς που έχασαν τις ζωές και τα σπίτια τους.

Συμπλήρωσε ότι και η Βρετανία παρέχει υποστήριξη, περιλαμβανομένων δύο ελικοπτέρων έρευνας και διάσωσης της Βασιλικής Αεροπορίας, ενώ παρέπεμψε συναφώς σε σχετική δήλωση του διοικητή των βρετανικών βάσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network