MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στήριξη στον παλαιστινιακό λαό εξέφρασε ο Ακιντζί

Advertisement

Sponsored by exness

Την στήριξή του στον παλαιστινιακό λαό εξέφρασε ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί αναχωρώντας το απόγευμα για την Κωνσταντινούπολη όπου θα συμμετάσχει απόψε στην έκτακτη σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης όπου θα εγκριθεί ψήφισμα των μουσουλμανικών χωρών για την κατάσταση στο Παλαιστινιακό.

Advertisement

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί σε σύντομη δήλωσή του στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, επανέλαβε τις προειδοποιήσεις που είχαν γίνει από τον ΟΙΔ προς τις ΗΠΑ πριν το άνοιγμα της Πρεσβείας στα Ιεροσόλυμα, αλλά – πρόσθεσε – οι ΗΠΑ δεν ακύρωσαν την απόφασή τους, η Πρεσβεία λειτούργησε στις 14 Μαϊου και ακολούθησε η άοπλη αντίδραση των Παλαιστινίων.

Οι Ισραηλινοί άνοιξαν πυρ και περισσότεροι από 60 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ αυτών και ένα μωρό ούτε καν ενός χρόνου, η μικρή Λεϊλά ανέφερε ο κ. Ακιντζί λέγοντας ότι «καμιά στρατηγική δεν αξίζει περισσότερο από την ζωή ενός μωρού που δεν έγινε ακόμη 1 έτους».

Το κείμενο που θα εγκρίνουν απόψε, συνέχισε, έχει προετοιμαστεί από τους ΥΠΕΞ της ΟΙΔ όπου συμμετείχε και ο Κουντρέτ Οζερσάι, «υπουργός εξωτερικών», καθώς το ψευδοκράτος είναι παρατηρητής. Απόψε, ανέφερε ο Μουσταφά Ακιντζί, στην σύνοδο θα τον συνοδεύσει ο κ. Οζερσάι.

Ο Τ/κ ηγέτης θα επιστρέψει αύριο στα κατεχόμενα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network