MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στην Πάφο αντιπροσωπεία της ΑΗΚ για υπό ανέγερση κτήριο Σχολής του ΤΕΠΑΚ

Advertisement

Sponsored by exness

Επίσκεψη αντιπροσωπείας ΑΗΚ στο υπό ανέγερση κτήριο Σχολής του ΤΕΠΑΚ στην Πάφο

Επίσκεψη στον χώρο ανέγερσης του Κτηρίου της Δημόσιας Σχολής Διοίκησης, Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΠΑΚ, πραγματοποίησε την Πέμπτη αντιπροσωπία της ΑΗΚ.

Advertisement

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, ο Γενικός Διευθυντής Άδωνις Γιασεμίδης, ο Επαρχιακός Διευθυντής Διανομής Περιφερειακού Γραφείου Πάφου Νίκος Σοφόκλης και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κώστας Λοιζίδης με τον Δήμαρχο Πάφου. Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και εξέτασαν επιτόπου σημαντικά θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του ΤΕΠΑΚ στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, εξετάστηκε το θέμα της ηλεκτροδότησης του κτηρίου και της υπογειοποίησης του δικτύου της ΑΗΚ στην περιοχή. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αποφασίστηκε μέσα από εποικοδομητικό κλήμα συνεργασίας όπως η ΑΗΚ αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της δαπάνης για την υπογειοποίηση του δικτύου στην περιοχή που περιβάλΛει το κτήριο.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πάφου επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι δυνατόν το έτος 2023 να ανεγείρουμε σημαντικά κτήρια και την ίδια στιγμή τα δίκτυα της ΑΗΚ, που αναπτύχθηκαν κατά τις δεκαετίες 1960 και 1970 να παραμένουν τα ίδια χωρίς καμία αναβάθμιση.

Αναφερόμενος στο κτήριο του ΤΕΠΑΚ ο Δήμαρχος Πάφου είπε ότι η εξέλιξη των εργασιών επιβεβαιώνει ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου θα ολοκληρωθούν κανονικά και το κτήριο θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network