MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στην Κύπρο με «πλούσια» ατζέντα ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν

Advertisement

Sponsored by exness

Διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο του Αντιπροέδρου της Κομισιόν για θέματα ανάπτυξης και απασχόλησης – Θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο της Βουλής – Συναντήσεις και ΥΠΟΙΚ και ΥΠΑΜ – Το πρόγραμμα του Γίρκι Κατάινεν κατά την παραμονή του στο νησί

Advertisement

Στην Κύπρο θα βρίσκεται σήμερα και αύριο ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα, Γίρκι Κατάινεν.

Ο κύριος Κατάινεν θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη ενώ θα έχει επίσης συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρη Συλλούρη, τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και τον Υπουργό Άμυνας Σάββα Αγγελίδη.

Κατά την παραμονή του στο νησί, ο κύριος Κατάινεν θα συμμετάσχει σε κοινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων υπό την προεδρία του Γιώργου Λιλλήκα και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού υπό την προεδρία του Άγγελου Βότση.

Θα είναι, επίσης, ο κύριος ομιλητής σε δείπνο που διοργανώνεται από τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ (ΕΛΚ) Αβέρωφ Νεοφύτου.

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, ο κ. Κατάινεν θα πραγματοποιήσει διάλογο με τους πολίτες σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης και τις καθοριστικές τάσεις του αύριο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Hilton Cyprus Hotel από τις 14:30 έως τις 16:00 και είναι ανοικτή για το κοινό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network