MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στην Κύπρο η προεδρία της συνάντησης των ΥΠΟΙΚ Κοινοπολιτείας το 2019 

Advertisement

Sponsored by exness

Στην Κύπρο η προεδρία της συνάντησης των ΥΠΟΙΚ Κοινοπολιτείας το 2019 – Σύμφωνα με απόφαση που λήφθηκε, χθες κατά την ετήσια συνάντηση των Υπουργών στην Ινδονησία

Advertisement

Η Κύπρος αναλαμβάνει την προεδρία της ετήσιας συνάντησης των Υπουργών Οικονομικών της Κοινοπολιτείας τον Οκτώβριο 2019, στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με απόφαση που λήφθηκε, χθες κατά την ετήσια συνάντηση των Υπουργών στην Ινδονησία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, η ετήσια συνάντηση των Υπουργών της Κοινοπολιτείας για φέτος πραγματοποιήθηκε χθες, στην Ινδονησία.

Στη συνάντηση η Κύπρος συμμετέχει με αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών Χρίστο Πατσαλίδη, αναφέρεται.

«Κατά τη χθεσινή Σύνοδο υιοθετήθηκε ομόφωνα από την ολομέλεια πρόταση της Γραμματείας της Κοινοπολιτείας όπως η Προεδρία της Συνάντησης των Υπουργών Οικονομικών της Κοινοπολιτείας αναληφθεί από την Κύπρο», σημειώνεται.

«Στα πλαίσια αυτά ο Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Χάρης Γεωργιάδης, θα προεδρεύσει της Συνόδου που θα γίνει στην Ουάσιγκτον τον Οκτώβριο του 2019 στο περιθώριο των Γενικών Συνελεύσεων του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας», καταλήγει η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network