MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος της Πορτογαλίας

Advertisement

Sponsored by exness

Στην Κύπρο απόψε για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος της Πορτογαλίας – Επαφές με στόχο περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων στην ατζέντα

Advertisement

Απόψε φτάνει στην Κύπρο ο Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας κ. Αντόνιο Κόστα, για επίσημη επίσκεψη που αρχίζει αύριο το πρωί, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Προδρόμου είπε ότι ο Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, ο οποίος θα λάβει μέρος και στις εργασίες της 5ης Συνόδου Κορυφής των επτά νοτίων χωρών μελών της ΕΕ αύριο το απόγευμα, θα πραγματοποιήσει το πρωί επίσημη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός θα έχουν κατ΄ιδίαν συνάντηση, την οποία θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Ο Εκπρόσωπος επεσήμανε ότι «πρόκειται για μια ακόμα ευκαιρία να συσφίξουμε τους δεσμούς μας με την Πορτογαλία, με την οποία μας συνδέουν πάρα πολλά κοινά. Και η Πορτογαλία αντιμετώπισε προβλήματα στο παρελθόν με την οικονομική κρίση την οποία έχει υπερβεί, όπως και η Κύπρος. Είναι πολλά τα κοινά ενδιαφέροντα μας και θα συζητηθούν τρόποι για περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network