MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στην Κύπρο για επαφές ο Ρώσος ΥΦΕΞ Αλεξέι Μεσκόφ

Advertisement

Sponsored by exness

Τις εξελίξεις στο Κυπριακό, τις διμερείς σχέσεις Κύπρου – Ρωσίας καθώς και περιφερειακά και διεθνή ζητήματα αναμένεται να συζητήσει κατά τη διάρκεια των επαφών που θα έχει στην Κύπρο, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Αλεξέι Μεσκόφ.

Advertisement

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ο κ. Μεσκόφ, ο οποίος φθάνει την Πέμπτη στο νησί, θα γίνει δεκτός την Παρασκευή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη και θα έχει πολιτικές διαβουλεύσεις με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρο Ζήνων.

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ο κ. Μεσκόφ είναι ο αρμόδιος στο ρωσικό ΥΠΕΞ για τις σχέσεις της Ρωσίας  με την Κύπρο και η επίσκεψή του πραγματοποιείται κυρίως για συζήτηση των θεμάτων που αφορούν τις διμερείς σχέσεις των δυο χωρών.

Πρόσθεσε πως αξιωματούχοι των Υπουργείων Εξωτερικών των δυο χωρών πραγματοποιούν πολιτικές διαβουλεύσεις δυο φορές δηλαδή το χρόνο, μια στην Κύπρο και μια στη Ρωσία.

“Κύριος σκοπός της επίσκεψης είναι να συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις των δυο χωρών, ενώ ασφαλώς θα γίνει συζήτηση για την παρούσα κατάσταση σε ότι αφορά τη διαδικασία για λύση του Κυπριακού,” ανέφερε η ίδια πηγή, σημειώνοντας πως κατά τις πολιτικές διαβουλεύσεις αναμένεται να συζητηθούν επίσης περιφερειακά και διεθνή ζητήματα”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network