MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στην Κύπρο επίλεκτοι Βρετανοί στρατιώτες υπό τον φόβο τζιχαντιστών

Advertisement

Sponsored by exness

Έρχονται στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου 150 στρατιώτες της Βρετανίας υπό τον φόβο τζιχαντιστών – Στόχος να προστατεύσουν τους Βρετανούς τουρίστες σε χώρες τις Μεσογείου  –  Θα βρίσκονται σε επιφυλακή για να επέμβουν

Advertisement

Στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου αναμένεται να φθάσουν 150 ειδικά εκπαιδευμένοι στρατιώτες του Βρετανικού στρατού και της SAS έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πιθανή απειλή από τους τζιχαντιστές.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται από τα Βρετανικά δίκτυα όπως η Mirror και η Daily Mail η Βρετανική Κυβέρνηση αποφάσισε όπως αντιτρομοκρατική ομάδα αποσπαστεί στις Βάσεις  με στόχο να προστατεύσει Βρετανούς τουρίστες που ταξιδεύουν σε δημοφιλή τουριστικά θέρετρα τα οποία θεωρούν υψηλού κινδύνου όπως Ελλάδα, Αίγυπτος, Μαρόκο και Ισπανία.

 Όπως αναφέρεται επίδοξοι τζιχαντιστές «ενδέχεται να σχεδιάζουν επίθεση σε θέρετρο της Μεσογείου για αυτό και ανατέθηκε σε 150 εκπαιδευμένους στρατιώτες, να προστατεύσουν τους Βρετανούς τουρίστες».

Επίσης υπάρχει κίνδυνος για τρομοκρατικό χτύπημα σε διάφορες χώρες τις Μεσόγειου και οι άντρες στρατιώτες θα είναι σε επιφυλακή ούτως ώστε με την χρήση ελικοπτέρων να μεταβαίνουν σε χώρες που δέχονται επίθεση οι Βρετανοί.

Αρμόδια πηγή της Βρετανικής κυβέρνησης αναφέρει ότι «γνωρίζουμε διάφορους στόχους και είμαστε προετοιμασμένοι και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα παρέχεται ασφάλεια στους Βρετανούς τουρίστες σε κάθε χώρα». 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΗΜΕΡΑ/ ΑΕΛ

ShootandGoal