MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στην κατάψυξη η Κύπρος… Παγετός ακόμη και σε πεδινές περιοχές

Advertisement

Sponsored by exness

Μέχρι και την Παρασκευή βροχές, καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο στο «μενού» του καιρού – Ψυχρή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Ψυχρή αέρια μάζα καλύπτει την περιοχή, ενώ σχετικά χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή, από την Τετάρτη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά παροδικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά, αλλά λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, στους 5 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 3 στα υπόλοιπα παράλια και στους πλην τρεις βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ημιορεινά, αλλά και σε κάποιες πεδινές περιοχές θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά αργά το απόγευμα στα δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου το πρωί θα επικρατεί παγετός.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν λίγες ελαφρές βροχές ή και λίγα χιόνια, τοπικά στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά, αλλά λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Τη νύκτα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στα ορεινά και τη νύκτα στα ψηλότερα ημιορεινά θα σημειώνεται χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Παρασκευή παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά θα σημειωθεί τοπικά χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

  Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία: 10°C 0°C 61%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 13°C 3°C 60%
Λεμεσός: 13°C 5°C 64%
Αεροδρόμιο Πάφου: 10°C 6°C 87%
Παραλίμνι 12°C 3°C 52%
Πρόδρομος 0°C -4°C 99%
Πόλις Χρυσοχούς: 9°C 5°C 88%

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network