MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στην εντατική 24χρονος μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Advertisement

Sponsored by exness

Άγρια επίθεση δέχθηκε ο 24χρονος Αλέξης Παγκράτη από την Ορόκλινη – Εντοπίστηκε να κείτεται έξω από αρτοποιείο – Νοσηλεύεται σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση – Μαρτυρία εμπλέκει δύο νεαρούς ομοχώριους του – Καταζητούνται ένας 20χρονος και ένας 19χρονος

Advertisement

Ήταν γύρω στις 5:30 χθες το απόγευμα όταν περαστικοί εντόπισαν έξω από αρτοποιείο στην Ορόκλινη ένα νεαρό άντρα να είναι πεσμένος στο έδαφος φέροντας πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο και το κρανίο.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, το οποίο παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ο πολυτραυματίας, που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια επρόκειτο για τον 24χρονος Αλέξη Παγκράτη από την Ορόκλινη, είχε διαγνωστεί με πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο και κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται αρκετά σοβαρή και έτσι νοσηλεύεται στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης του νοσοκομείου.

Ύστερα από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε είναι ο Αλέξης Παγκράτη.

Από περαιτέρω έρευνες προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο Ελληνοκύπριων νεαρών, 20 και 19 χρόνων και αυτοί από την Ορόκλινη, και η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον τους και καταζητούνται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network