MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στην Άτυπη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών ο ΠτΔ

Advertisement

Sponsored by exness

Στην Άτυπη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών των κρατών μελών της ΕΕ συμμετέχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Πραγματοποιείται στη Ρώμη υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό το φόβο τρομοκρατικών κτυπημάτων, ενώ θα πραγματοποιηθούν στην πόλη εκδηλώσεις διαμαρτυρίας 

Advertisement

Στη Ρώμη βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης όπου σήμερα θα συμμετάσχει στην Άτυπη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών των κρατών μελών της ΕΕ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης.

Χθες το βράδυ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του κα Άντρη Αναστασιάδη, μετέβησαν στο Βατικανό, όπου μαζί με τους άλλους 26 ηγέτες των κρατών μελών της ΕΕ είχαν συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο.

Σήμερα, 25 Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει στη Σύνοδο των αρχηγών των χωρών μελών στη Ρώμη και θα παραστεί στους εορτασμούς για την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης και ακολούθως θα παρακαθίσει σε γεύμα που θα παραθέσει προς τιμή των ηγετών ο Πρόεδρος της Ιταλίας κ. Sergio Mattarella.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network