MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο ΠτΔ

Advertisement

Sponsored by exness

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει στην Αθήνα – Θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Ευρω-αραβικής Συνόδο 

Advertisement

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει αύριο το πρωί στην Ελλάδα, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Ευρω-αραβικής Συνόδου (EU-Arab Summit), με τίτλο «Κοινοί Ορίζοντες», που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 29 και 30 Οκτωβρίου.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα χαιρετίσει τις εργασίες της Συνόδου, που θα αρχίσουν αύριο στις 9 το πρωί, με τη συμμετοχή ηγετών κρατών μελών της ΕΕ, και αραβικών χωρών.

Ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις εργασίες της Συνόδου είναι «Η Ευρώπη και ο αραβικός κόσμος σε ένα διεθνές περιβάλλον προκλήσεων», «Ευρωπαϊκές και Αραβικές Πολιτικές Γειτονίας στη Μεσόγειο, στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή», «οι Μεταναστευτικές Πολιτικές και η διαχείριση της προσφυγικής κρίσης στην Ευρώπη, τη Μεσόγειο και την Αφρική», και «Συνεργασία με αραβικά κράτη σε θέματα Κλιματικής Αλλαγής και Ενέργειας».

Το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθίσει σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσει προς τιμή των ηγετών των κρατών που συμμετέχουν στη Σύνοδο, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Αλέξης Τσίπρας.

Οι εργασίες της Συνόδου θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της 30ης Οκτωβρίου.

Το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί και θα μιλήσει σε δείπνο που διοργανώνει η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών, στο πλαίσιο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης που θα προηγηθεί το απόγευμα και στην οποία θα συμμετέχει η Υφυπουργός Ναυτιλίας κα Νατάσα Πηλείδου.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος θα επιστρέψει στην Κύπρο το πρωί της 31ης Οκτωβρίου, θα συνοδεύει στην Αθήνα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network