MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στην Αθήνα για διήμερη επίσκεψη ο Ιωνάς

Advertisement

Sponsored by exness

Στην Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη, μεταβαίνει τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Ιωνάς Νικολάου.

Advertisement

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά την επίσκεψή του θα έχει επαφές με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νικόλαο Παρασκευόπουλο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης αρμόδιο για θέματα διαφθοράς Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νικόλαο Τόσκα.

Ο κ. Νικολάου αναμένεται να συζητήσει θέματα που αφορούν τη συνεργασία των δύο χωρών σε θέματα δικαιοσύνης και δημόσιας τάξης.

Ειδικότερα, μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η περαιτέρω ενίσχυση της αμοιβαίας δικαστικής συνδρομής, της αστυνομικής συνεργασίας και της ανταλλαγής πληροφοριών για το σοβαρό έγκλημα, η τρομοκρατία, το σωφρονιστικό σύστημα, και η πάταξη της διαφθοράς.

Στα πλαίσια των συναντήσεων, ο κ. Νικολάου θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην εγκαθίδρυση μηχανισμού παρακολούθησης και προώθησης της συνεργασίας με την Ελλάδα στα θέματα της αρμοδιότητάς του, στη αξιοποίηση κοινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και χρηματοδοτικών ευκαιριών μέσω της ΕΕ.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 19 Ιανουαρίου, 2016.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network