MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στην αντεπίθεση ο ΟΚΥπΥ: «Εις βάρος των πολιτών η στάση εργασίας των Ιατρών στα ΤΑΕΠ»

Advertisement

Sponsored by exness

«Εις βάρος των πολιτών η στάση εργασίας των Ιατρών στα ΤΑΕΠ» λέει ο ΟΚΥπΥ – «Τα ΤΑΕΠ του ΟΚΥπΥ θα λειτουργούν στη βάση ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου»

Η προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη, 5 Ιουλίου, στάση εργασίας στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών των νοσηλευτηρίων του ΟΚΥπΥ από την ΠΑΣΥΚΙ, στρέφεται εις βάρος των πολιτών, υπονομεύοντας το έργο του Οργανισμού αδικαιολόγητα, στερώντας τους το δικαίωμα για απρόσκοπτη πρόσβαση σε υπηρεσίες φροντίδας και υγείας, επισημαίνει σε γραπτή του ανακοίνωση ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Advertisement

Σημειώνει δε, πως «κατά τη διάρκεια της τρίωρης στάσης εργασίας, τα ΤΑΕΠ του ΟΚΥπΥ θα λειτουργούν στη βάση ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου για όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού».

«Ο Οργανισμός αντιλαμβάνεται ότι, υπάρχει αυξημένος φόρτος λόγω της πανδημίας και οι γιατροί μας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και τονίζει ότι, όλα τα ΤΑΕΠ και δομές των Νοσηλευτηρίων του Οργανισμού είναι στελεχωμένα με ιατρικό, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό, χωρίς να υπάρχουν κενά», συμπληρώνει ο ΟΚΥπΥ.

Επισημαίνει δε, πως «σε περιόδους αδειών, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, γίνονται όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις με στόχο από την μία όλο το προσωπικό να λάβει την άδεια αναπαύσεως που δικαιούται και από την άλλη να συνεχίζεται η λειτουργία των νοσηλευτηρίων του Οργανισμού».

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΥπΥ έλαβε συγκεκριμένα μέτρα για αναβάθμιση όλων των ΤΑΕΠ, τα οποία υλοποιούνται, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας», υπογραμμίζει καταληκτικά

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network