MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στην αντεπίθεση ο Χριστόφιας για χάρη σε παιδεραστή: Η Κυβέρνηση έχει αναγάγει τη φτηνή προπαγάνδα σε επιστήμη

Advertisement

Sponsored by exness

Στην αντεπίθεση ο Χριστόφιας για την χάρη σε παιδεραστή – Πυρά κατά Ιωνά και ΔΗΣΥ

Advertisement

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας κατά του Υπουργού Δικαιοσύνης αναφορικά με το ζήτημα της χάρης σε παιδεραστή.

Κάνει λόγο για φτηνή προπαγάνδα και υπογραμμίζει ότι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη – Συναγερμού έχει καταργήσει οριστικά κάθε έννοια δεοντολογίας και σεβασμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς η Κυβέρνηση του κ. Αναστασιάδη έχει αναγάγει τη φτηνή προπαγάνδα σε επιστήμη.

Αντί για δύο λέξεις απολογίας, επιχείρησε χθες ο κ. Ιωνάς Νικολάου να φορτώσει τις ευθύνες και πάλι στον Δ. Χριστόφια, επειδή ο κ. Αναστασιάδης έδωσε προεδρική χάρη σε παιδεραστή για να αποφυλακιστεί.

Σε κάθε περίπτωση από τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης μας, είχαμε δώσει συγκεκριμένες οδηγίες όπως η απονομή προεδρικής χάρης βασίζεται σε ξεκάθαρα κριτήρια τα οποία απέκλειαν όσους είχαν καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα, φόνους και εμπορία ναρκωτικών. Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις των τότε επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας. Θυμίζω επίσης στον κ. Ιωνά Νικολάου ότι το 2011 οργανώθηκε και εκδήλωση διαμαρτυρίας εναντίον της Κυβέρνησης Χριστόφια, επειδή δεν απένειμε χάρη σε καταδικασθέντες για τα συγκεκριμένα εγκλήματα.

Δυστυχώς, η Κυβέρνηση Αναστασιάδη – Συναγερμού έχει καταργήσει οριστικά κάθε έννοια δεοντολογίας και σεβασμού στον όποιο υπηρέτησε τους θεσμούς αυτού του τόπου. Ντροπή!»

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network