MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στην ανηφόρα ο υδράργυρος… Αισθητή άνοδος θερμοκρασίας ενόψει

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από το βράδυ της Δευτέρας κι έπειτα αραιή σκόνη θα παρατηρείται κατά διαστήματα στην ατμόσφαιρα.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά σε κάποιες περιοχές αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Advertisement

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά, κυρίως στα ανατολικά και στα νότια παράλια, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο μέχρι την Πέμπτη, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network