MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στην Αμμόχωστο με 2 πιστόλια συνελήφθη ο Σήφης

Advertisement

Sponsored by exness

Στα «χέρια» της ψευδοαστυνομίας ο Σήφης – Είχε δύο πιστόλια στην κατοχή του – Σε πλήρη εξέλιξη διαδικασίες για να επιτευχθεί παράδοση του στις Κυπριακές Αρχές

Advertisement

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ώστε να επιτευχθεί μέσω της Δικοινοτικής Επιτροπής για το έγκλημα η παράδοση του Σήφη στις κυπριακές αρχές.

Ο 40χρονος Ιωσήφ Ιωσήφ, γνωστός ως Σήφης, που καταζητείτο από τις κυπριακές αρχές για την απόπειρα φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου στην περιοχή του Hilton στη Λευκωσία καθώς και για την υπόθεση εντοπισμού πέραν των δύο κιλών κάνναβης και 700 γραμμαρίων κοκαΐνης σε διαμέρισμα στη Λευκωσία, συνελήφθη γύρω στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης από τη λεγόμενη αστυνομία των κατεχομένη σε περιοχή της Αμμοχώστου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κατά τη σύλληψη του ο Σήφης είχε στην κατοχή του δύο πιστόλια και μεγάλο αριθμό σφαιρών, γύρω στις 100.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο κατά πόσον θα παραδοθεί από το ψευδοκράτος στις αρχές της Δημοκρατίας για να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου για τις δύο υποθέσεις. Μιλώντας το πρωί με την Αστυνομία, δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης. Επικρατέστερο σενάριο πάντως, ο Σήφης να παρουσιαστεί ενώπιον «δικαστηρίου» εντός της ημέρας.

Ο Σήφης φέρεται ως το πρόσωπο που έδινε οδηγίες σε έναν εκ των συλληφθέντων που τελούν υπό κράτηση για την υπόθεση των ναρκωτικών, έναν 26χρονο, ο οποίος τον ενέπλεξε στην υπόθεση ναρκωτικών μαζί με τον Αλέξη Μαυρομιχάλη ο οποίος επίσης τελεί υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι σε σχέση με την υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί και τον Σλοβάκο Balazovjech Miroslav ή Dydi Rudolf.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network