MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στη Σλοβενία για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος

Advertisement

Sponsored by exness

Αναμένεται να έχει συναντήσεις τόσο με τον Πρόεδρο Μπόρουτ Πάχορ όσο και με τον Πρωθυπουργό Μάριαν Σάρετς – Παράλληλα,  θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη και του Σλοβένου ομόλογού του Μίρο Τσεράρ

Advertisement

Διμερείς σχέσεις, ευρωπαϊκά ζητήματα, αλλά και το Κυπριακό θα βρεθούν στο επίκεντρο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στη Σλοβενία την επόμενη εβδομάδα, 9 – 10 Ιανουαρίου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του ΚΥΠΕ, ο κ. Προδρόμου ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να αναχωρήσει από την Κύπρο, την επόμενη Τρίτη, 8 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να έχει συναντήσεις τόσο με τον Πρόεδρο Μπόρουτ Πάχορ όσο και με τον Πρωθυπουργό της Σλοβενίας Μάριαν Σάρετς.

Σε ερώτηση για το περιεχόμενο των συζητήσεων, ο κ. Προδρόμου απάντησε ότι αναμένεται να συζητηθούν διμερή και ευρωπαϊκά θέματα. Βεβαίως, πρόσθεσε, «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φυσικά θα αναφερθεί και στο Κυπριακό».

Πρόσθεσε επίσης ότι ο Πρόεδρος της Βουλής της χώρας θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν του.

Παράλληλα, συνέχισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη και του Σλοβένου ομόλογού του Μίρο Τσεράρ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network