MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Στη σφαίρα της φαντασίας ότι η Marie είναι σε σκάφος στην Αττάλεια» λέει ο δικηγόρος της μητέρας της

Advertisement

Sponsored by exness

«Απαράδεκτους» χαρακτήρισε τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Νίκο Χριστοδουλίδη, και τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα της 4χρονης Marie– Eleni, η οποία απήχθηκε στις 27 Απριλίου από τον πατέρα της έξω από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία.

Advertisement

Ο δικηγόρος Λάρης Βραχίμης προέβη στους πιο πάνω χαρακτηρισμούς σχολιάζοντας τα όσα επακολούθησαν του δημοσιεύματος του «Πολίτη» σύμφωνα με το οποίο το κοριτσάκι έχει εντοπιστεί από τις Τουρκικές αρχές και βρίσκεται σε ένα σκάφος στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Κάτι τέτοιο ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας όπως ανέφερε ο δικηγόρος και ο κ. Αγγελίδης «ανεύθυνα» επιβεβαίωσε την πληροφορία προσθέτοντας ότι στη συνέχεια ανασκεύασε την αρχική του τοποθέτηση. Εκείνη την ημέρα ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Cyprus Times ανέφερε ότι η πληροφορία αυτή όπως και άλλες υπήρχε εδώ και κάποιο διάστημα ενώπιον των ανακριτών και διερευνάται.

Από τα πυρά του κ. Βραχίμη δε ξέφυγε ούτε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο οποίος, όπως ανέφερε ο δικηγόρος, προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες μεταξύ της διατήρησης των σχέσεων του με την εφημερίδα και της αλήθειας.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι το δημοσίευμα έχει προκαλέσει ζημιά στις έρευνες για τον εντοπισμό της Marie – Elena.

Αυτούσια η ανάρτηση

«Η είδηση του Πολίτη ότι η μικρή Μαρίε έχει εντοπιστεί από τις Τουρκικές αρχές και βρίσκεται σε ένα σκάφος στην Αττάλεια της Τουρκίας ανήκει δυστυχώς στη σφαίρα της φαντασίας. Πρόκειται για μια κατασκευασμένη είδηση. Απαράδεκτος ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας που εντελώς ανεύθυνα επιβεβαίωσε αρχικά την πληροφορία για να έρθει στη συνέχεια να ανασκευάσει την αρχική του τοποθέτηση κατόπιν όμως εορτής. Απαράδεκτος και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που και ο ίδιος προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες μεταξύ της διατήρησης των σχέσεων του με την εφημερίδα και της αλήθειας. Η ζημιά που έχει προκαλέσει το δημοσίευμα στην προσπάθεια εντοπισμού και επιστροφής της Μαρίε είναι αυτή τη στιγμή δύσκολο να εκτιμηθεί αλλά δυνητικά πολύ μεγάλη. Η μέχρι τώρα συμβολή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην προσπάθεια της οικογένειας είναι ανεκτίμητη, τα Μέσα όμως θα πρέπει να αποφεύγουν να δημοσιεύουν εμπιστευτικές πληροφορίες που είναι προϊόν διαρροών, πολλές από τις οποίες, όπως η συγκεκριμένη, είναι ψευδείς, τον αντίκτυπο τον οποίων στην υπόθεση δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network