MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για αποκαλύψεις Al Jazeera για πολιτογραφήσεις… Καταχωρείται και 2η υπόθεση

Advertisement

Sponsored by exness

Οι πολιτογραφήσεις ενώπιον σύσκεψης Γενικού Εισαγγελέα και Αρχηγού Αστυνομίας την Παρασκευή – Εντός Μαΐου και δεύτερη υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί στο Δικαστήριο

Η πορεία των ερευνών, αναφορικά με τις υποθέσεις πολιτογραφήσεων, τίθεται την Παρασκευή ενώπιον σύσκεψης, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού της Αστυνομίας, Στέλιου Παπαθεοδώρου, στην παρουσία του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Σάββα Αγγελίδη.

Advertisement

Όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων , κατά τη σύσκεψη ο Γενικός Εισαγγελέας θα ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών των υποθέσεων πολιτογραφήσεων, ώστε να δοθούν οδηγίες.

Επίσης, αναμένεται η εξέταση και καθοδήγηση σε σχέση με άλλες σοβαρές ποινικές υποθέσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις μεταξύ Νομικής Υπηρεσίας και Αστυνομίας είναι συνεχείς, ώστε να δίνονται οι ανάλογες οδηγίες και να προχωρούν οι διαδικασίες.

Εντός Μαΐου και δεύτερη υπόθεση

Εξάλλου, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ δεν αποκλείεται εντός Μαΐου να καταχωρηθεί στο Δικαστήριο και δεύτερη υπόθεση, για το ζήτημα των πολιτογραφήσεων.

Σημειώνεται ότι η πρώτη ποινική υπόθεση, που αφορά στις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών, στη βάση του πορίσματος της Έκθεσης που ετοίμασε η Ad Hoc Τριμελής Επιτροπή Καλογήρου, καταχωρήθηκε στο Δικαστήριο, τον Μάιο του 2021.

Σε σχέση με την υπόθεση, που αφορά στις αποκαλύψεις του δικτύου Al Jazeera, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ολοκλήρωση των ερευνών, με τον φάκελο της υπόθεσης να έχει ήδη διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network