MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στη Νομική Υπηρεσία για οδηγίες ανακριτές της αιματηρής συμπλοκής με θύμα Βούλγαρο στη Γερμασόγεια

Advertisement

Sponsored by exness

Αναμένουν οδηγίες για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης αιματηρής συμπλοκής με θύμα 36χρονο Βούλγαρο στη Γερμασόγεια οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού – Εν αναμονή εξιδεικευμένων εξετάσεων

Για οδηγίες στη Νομική Υπηρεσία, εν αναμονή των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού που διερευνούν την αιματηρή συμπλοκή που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής σε οικία στη Γερμασόγεια. Πάνω στη συμπλοκή, νεκρός έπεσε ο 36χρονος Lyubisha Ristoski από τη Βουλγαρία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Advertisement

Υπενθυμίζεται η ότι η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 36χρονου που διενεργήθηκε την περασμένη Τρίτη, κατέδειξε μικρό ράγισμα στο κρανίο, διάφορα θλαστικά τραύματα στο σώμα και στο πρόσωπο και διάφορα άλλα ευρήματα, ωστόσο αποφασίστηκε ότι χρειάζεται να γίνουν περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις προκειμένου να διαφανεί η ακριβής αιτία θανάτου του.

Ως γνωστόν, για την υπόθεση τελούν υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα. Ο Βούλγαρος και η Φιλιππινέζα σύζυγος του, ένοικοι της οικίας και οι δύο Ελληνοκύπριοι που συνόδευαν το θύμα στο σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται οι ανακριτές να λάβουν οδηγίες όπως οι δύο Ελληνοκύπριοι αφεθούν ελεύθεροι.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, στην κατάθεση της η 43χρονη από τις Φιλιππίνες, είπε μεταξύ άλλων ότι κάποια στιγμή πάνω στη συμπλοκή, αντιλήφθηκε ότι το θύμα άρπαξε τον σύντροφο της και κρατούσε απειλητικά το μαχαίρι πάνω από το κεφάλι του. Η ίδιας, όπως είπε, προσπάθησε να αφοπλίσει το θύμα, διότι όπως αντιλήφθηκε αυτός ήθελε να θανατώσει τον δράστη.

Έκαναν χρήση ναρκωτικών

Ο άλλος ύποπτος, ο 35χρονος Ελληνοκύπριος, στη δική του κατάθεση στους ανακριτές, ότι πριν τη διάπραξη του φόνου όλοι οι εμπλεκόμενη εκτός η Φιλιππινέζα έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών, τα οποία τους έδωσε ο ύποπτος από τη Βουλγαρία.

Όπως αναφέρθηκε και σε άλλο δημοσίευμα της Cyprus Times, το θύμα ήταν καλά γνωστό στις αρχές και συγκεκριμένα στην ΥΚΑΝ, την οποία απασχόλησε στο παρελθόν με διάφορες υποθέσεις ναρκωτικών. Γνωστός στην Αστυνομία και ο 35χρονος Ελληνοκύπριος που ήταν μαζί του, καθώς είναι  το πρόσωπο που είχε εμπλοκή σε υπόθεση κλοπής τέφρας που απασχόλησε το ΤΑΕ Λεμεσού αρχές του 2020. Στα σενάρια που διερευνώνται ως προς το κίνητρο και αυτό των διαφορών λόγω ναρκωτικών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network