MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στη Μάλτα ο Πρόεδρος για την Άτυπη Σύνοδο Κορυφής

Advertisement

Sponsored by exness

Τις εργασίες της Συνόδου θα απασχολήσουν, ανάμεσα σε άλλα, οι εξωτερικές πτυχές της Μετανάστευσης

Advertisement

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έφθασε σήμερα το απόγευμα στη Βαλέτα της Μάλτας όπου αύριο θα συμμετάσχει στις εργασίες της Άτυπης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τις εργασίες της Συνόδου, οι οποίες θα αρχίσουν στις 10πμ (11πμ ώρα Κύπρου), θα απασχολήσουν, ανάμεσα σε άλλα, οι εξωτερικές πτυχές της Μετανάστευσης, με έμφαση τη μεταναστευτική ροή στην Κεντρική Μεσόγειο και ακολούθως οι Αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων της ΕΕ θα υιοθετήσουν τη Διακήρυξη της Μάλτας το περιεχόμενο της οποίας θα αφορά το θέμα της Μετανάστευσης.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρακαθίσει επίσης σε γεύμα εργασίας κατά το οποίο αναμένεται να συζητηθεί η ευρύτερη προσέγγιση της ΕΕ για τη Μετανάστευση, ενώ θα ανταλλαγούν απόψεις επί των τελευταίων εξελίξεων στο διεθνές πολιτικό προσκήνιο.

Αύριο το απόγευμα οι Αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων των χωρών μελών της ΕΕ θα παρακαθίσουν σε συνεδρία κατά την οποία θα ανταλλάξουν απόψεις για το Μέλλον της Ευρώπης, ενόψει της επετειακής Συνόδου Κορυφής της Ρώμης για τα 60χρονα από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network