MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού Παιδίατροι και Οδοντίατροι. Βοήθησαν εθελοντικά με τους εμβολιασμούς (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Στη κατά του κορωνοϊού Παιδίατροι και Οδοντίατροι – Βοήθησαν εθελοντικά με τους εμβολιασμούς στο Σπύρος Κυπριανού – Εμβολίασαν 580 πολίτες στην Πάφο οι εθελοντές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου

Στον «στίβο» του εμβολιασμού έδωσαν σήμερα το παρών τους οδοντίατροι και παιδίατροι, στο εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί στο στάδιο Σπύρος Κυπριανού, στη Λεμεσό.

Advertisement

Αριθμός παιδιάτρων της Παιδιατρικής Εταιρείας και οδοντιάτρων του του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λεμεσού, κλήθηκαν από το Υπουργείο Υγείας να βοηθήσουν σήμερα με τους εμβολιασμούς που γίνονταν μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι στο στάδιο Σπύρος Κυπριανού και έδωσαν δυναμικά και εθελοντικά το παρών.

Η υπεύθυνη του εμβολιαστικού προγράμματος στην Επαρχία Λεμεσού, Γεωργία Καπαϊ Τρύφωνος, μιλώντας στη Cyprus Times εξήγησε πως «είχαμε 10 παιδιάτρους, ενώ ήρθαν και βοήθησαν άλλα 3 με 4 άτομα από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο της Λεμεσού.»

Σημείωσε δε, πως «οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να έρθουν ξανά όποτε τους το ζητήσουμε και κυρίως όσοι δεν εργάζονται τα Σαββατοκύριακα.»

«Τα ραντεβού σήμερα ήταν μέχρι τις 14:00. Πήγε πάρα πολύ καλά και γρήγορα η ροή και ο κόσμος ήταν εντάξει. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Και οι παιδίατροι ήταν γρήγοροι και οι οδοντίατροι και οι νοσηλευτές που ήρθαν από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, αλλά και τα παιδιά που ήρθαν με αγορά υπηρεσιών για το λογισμικό», συμπλήρωσε.

Κληθείσα να σχολιάσει πόσα ήταν τα προγραμματισμένα ραντεβού για σήμερα στο εμβολιαστικό κέντρο στο στάδιο Σπύρος Κυπριανού, απάντησε ότι ήταν «1287 προγραμματισμένα ραντεβού, αλλά είχαμε και κάποια άτομα που δεν προσήλθαν για διάφορους λόγους.»

Αξίζει να αναφερθεί πως αυτή ήταν η πρώτη εβδομάδα που το συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο λειτούργησε Κυριακή.

 

Εμβολίασαν 580 πολίτες στην Πάφο οι εθελοντές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου

Πεντακόσια – ογδόντα συμπολίτες τους, εμβολίασαν την Κυριακή εθελοντές εμβολιαστές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου.

Σε δηλώσεις της στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου, Ελένη Αττίκη, ανέφερε πως η σημερινή ημέρα αποτελεί μέρα προσφοράς και βοήθειας στο πρόγραμμα εμβολιασμού αφού εθελοντές εμβολιαστές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου προχώρησαν στον εμβολιασμό συνολικά 580 ατόμων στο κέντρο εμβολιασμού, στην Παλιά Ηλεκτρική.

Στόχος μας, σημείωσε, είναι “όπως όλοι μας συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID- 19”.

H Δρ. Ελένη Αττίκη κατέστησε επίσης σαφές πως ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πάφου βρίσκεται σε ετοιμότητα να βοηθήσει στον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού της Πάφου και στο επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network