MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στη «μάχη» 218 νέοι αστυνομικοί και πυροσβέστες. Επίσημη διαβεβαίωση (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Επίσημη διαβεβαίωση 218 νέων αστυνομικών και πυροσβεστών – Δείτε φωτογραφίες

Την επίσημη διαβεβαίωσή τους για πίστη και σεβασμό στο Σύνταγμα και τους Νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, έδωσαν σήμερα 176 νεοπροσληφθέντες αστυνομικοί και 42 πυροσβέστες, στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου.

Advertisement

Η διαβεβαίωση των νέων αστυνομικών και πυροσβεστών, δόθηκε στην παρουσία του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου και του Αρχιπύραρχου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Πολύβιου Χατζηβασιλείου.

Καλωσορίζοντας τα νέα μέλη Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, ο Αρχηγός Αστυνομίας, υπογράμμισε τη σημασία της σημερινής διαβεβαίωσης, τονίζοντας στα νέα μέλη της Αστυνομίας, πως από σήμερα αναλαμβάνουν τη βαριά ευθύνη και δέσμευση, να υπερασπίζονται την ασφάλεια, τη δημοκρατία και τη νομιμότητα του κράτους. Τους κάλεσε επίσης, να επιδείξουν προσήλωση και πίστη στη δέσμευση τους αυτή, επιτελώντας τα καθήκοντά τους με ανιδιοτέλεια, αποφασιστικότητα, αυταπάρνηση και αντικειμενικότητα. «Επιτελούμε καθημερινά, λειτούργημα και όχι επάγγελμα», είπε ο κ. Παπαθεοδώρου και προέτρεψε τα νεοπροσληφθέντα μέλη, να αγαπήσουν την Αστυνομία ως λειτούργημα και να ενστερνιστούν τα ιδεώδη της.

Από πλευράς του, ο Αρχιπύραρχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καλωσόρισε τα νέα μέλη στις τάξεις της Αστυνομίας Κύπρου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Στους νεοπροσληφθέντες Αστυνομικούς μίλησε και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Ανώτερος Αστυνόμος Θεμιστός Αρναούτης. Ο κ. Αρναούτης κάλεσε τους νέους αστυνομικούς, στην καριέρα τους ως μέλη της Αστυνομίας, να λαμβάνουν πάντοτε αποφάσεις, με γνώμονα τη νομοθεσία, σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα και πάνω απ’ όλα διασφαλίζοντας την ασφάλεια των ιδίων αλλά και των πολιτών.

Οι 176 νεοπροσληφθέντες αστυνομικοί, αφού παρακολουθήσουν προκαταρκτική εκπαίδευση, θα τοποθετηθούν αναλόγως των υπηρεσιακών αναγκών που υπάρχουν.

Σημειώνεται ότι οι 42 νεοπροσληφθέντες πυροσβέστες, αποτελούν την τελευταία σειρά πρόσληψης για την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που προέρχεται μέσω κοινής διαδικασίας πρόσληψης Αστυνομίας και Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network