MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στη Λεμεσό το «μεγαθήριο» Azamara Quest (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Στο λιμάνι Λεμεσού το «μεγαθήριο» Azamara Quest – Μεταφέρι 710 επιβάτες και 410 μέλη πλήρωμα – Τη Δευτέρα η Λεμεσός καλωσορίζει το Golden Iris – Τελετές υποδοχής με στόχο να προβληθεί η Κύπρος ως τουριστικός προορισμός

Advertisement

Με στόχο να προβληθεί η κυπριακή φιλοξενία και το νησί μας γενικότερα ως τουριστικός προορισμός, Δήμος Λεμεσού και Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού, πραγματοποιούν για 5η συνεχή χρονιά, σειρά εκδηλώσεων υποδοχής των επιβατών κρουαζιερόπλοιων που φτάνουν στο λιμάνι Λεμεσού.
 
Ήδη η πρώτη εκδήλωση υποδοχής πραγματοποιήθηκε χθες στο Μεσαιωνικό Κάστρο, κατά την οποίαν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Azamara Quest» είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακά κυπριακά εδέσματα και ποτά και να παρακολουθήσουν παραδοσιακό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από ομάδα του Πολιτιστικού Ομίλου «Κοντά στην παράδοση».
 
Οι εκδηλώσεις, που στηρίζονται οικονομικά από τον ΚΟΤ, συνεχίζονται τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου με καλωσόρισμα των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου «Golden Iris».

Το Azamara Quest είναι ένα κρουαζιερόπλοιο R-Class που χτίστηκε το 2000. Μεταφέρει περίπου 710 επιβάτες, συν 410 μέλη του πληρώματος (1: 2 αναλογία προσωπικού προς επισκεπτών). Περιλαμβάνει καφέ, μπαρ, καζίνο, πισίνα, καταστήματα, γυμναστήριο και πολλά εστιατόρια. Προσφέρει επίσης 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το allaboutilimassol, το 2015, το Azamara Journey και το Azamara Quest ήταν τα πλοία που χρησιμοποιούνταν από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή και βιολόγο Nigel Marven για προγράμματα ντοκιμαντέρ / ταξιδιού του «Cruise Ship περιπέτειες με τον Nigel Marven», στη διάρκεια της οποίας ο Nigel έδειξε περιοχές με εξαιρετική άγρια ζωή.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ, allaboutilimassol

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network