MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στη Λεμεσό το 11ο Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Σύνδεσμος των Βασιλικών Ιατρικών Κολλεγίων (MRCA-CY – Medical Royal Colleges Association – Cyprus) οργανώνει το 11ο παγκόσμιο ιατρικό συνέδριο στην Λεμεσό

Advertisement

Ο σύνδεσμος ιδρύθηκε το 1985, με 114 μέλη, γιατροί, οι οποίοι κατέχουν ένα από τα μεταπτυχιακά διπλώματα των Βασιλικών Κολλεγίων του Ηνωμένου Βασιλείου (όπως MRCP, FRCS, MRCOG κλπ). Βασικός σκοπός είναι η συνεχής επιμόρφωση των μελών του, που επιτυγχάνεται κυρίως με την οργάνωση παγκόσμιων ιατρικών συνεδρίων.

Όπως μας δήλωσε ο διοργανωτής του Συνεδρίου, Δρ Ανδρέας Στυλιανίδης, το συνέδριο διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, όπου φέτος θα φιλοξενηθεί στην Λεμεσό, στις 21 και 22 Νοεμβρίου με θέμα αιματολογικές παθήσεις όπως μυελώματα, λεμφώματα, νόσοι της πηκτικότητας, θρομβοπενία, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, νεφρικές ανεπάρκειες και εγκυμοσύνη, έλλειψη Βιταμίνης D3, δερματολογικές παθήσεις, σπαστική κολίτιδα, εγκεφαλικά επεισόδια, ενδιαφέροντα δερματολογικά περιστατικά, ρευματολογικές παθήσεις, όπως και ειδικές διαλέξεις στη διαγνωστική των αξονικών και απλών ακτινογραφιών κ.α. Οι ομιλητές είναι εγνωσμένου κύρους και παγκόσμιας εμβέλειας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η συμμετοχή τόσο των ευρωπαίων, όσο και των κύπριων γιατρών φέτος αναμένεται ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά.

Κύριοι χρηματοδότες του συνεδρίου είναι φαρμακευτικές εταιρείες και το ξενοδοχείο Αmathus στη Λεμεσό.

Όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή  στο Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο, που θα γίνει στις 21 και 22 Νοεμβρίου του 2015, μπορούν να αποταθούν στο τηλ. 25 381111 η στην ιστοσελίδα του συνδέσμου MRCA – CY: www.mrca-cy.org

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal