MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στη Λεμεσό και πάλι η πρωτιά με τα περισσότερα πρόστιμα για παράβαση των μέτρων… Αναλυτικά ανά επαρχία

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας για τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού – Συνολικά 130 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών Παγκύπρια σε ένα 24ωρο – Η Λεμεσός με τα περισσότερα εξώδικα πρόστιμα – Αναλυτικά ανά επαρχία

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας για τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, με τα μέλη της δύναμης να πραγματοποιούν συνολικά σε ένα 24ωρο 9691 ελέγχους Παγκύπρια.

Advertisement

Για άλλη μία ημέρα, στη Λεμεσό καταγράφηκαν οι περισσότερες καταγγελίες οι οποίες προέκυψαν από τους 1597 ελέγχους και σημειώθηκαν συνολικά 53 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών.

Οι καταγγελίες των τριών υποστατικών, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα της Cyprus Times, αφορούν παράβαση των διαταγμάτων από δύο οικίες, σε Πολεμίδια και Μουτταγιάκα, στις οποίες διοργανώθηκαν πάρτι γενεθλίων και ένα εστιατόριο στη Μονή, το οποίο εντοπίστηκε να λειτουργεί σερβίροντας κλέφτικο σε τρεις πελάτες που κάθονταν σε τραπέζι.

Όσον αφορά τους ελέγχους στην επαρχία Λευκωσίας, συνολικά πραγματοποιηθήκαν 2717 έλεγχοι και προέκυψαν 15 καταγγελίες πολιτών, στην επαρχία Λάρκανας 1355 έλεγχοι με 35 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο 1121 έλεγχοι με 15 καταγγελίες πολιτών και στην επαρχία Αμμοχώστου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1180 έλεγχοι και προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών.

Στην επαρχία Μόρφου διενεργήθηκαν συνολικά 800 έλεγχοι και δεν προέκυψε καμία καταγγελία.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι από τους 767 ελέγχους που πραγματοποίησαν σε παγκύπρια βάση το Τμήμα Τροχαίας, καταγγέλθηκαν άλλα 8 πρόσωπα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network