MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στη Λευκωσία για νοσηλεία μετά το τροχαίο η 11χρονη. Φωτογραφίες από τη σκηνή

Advertisement

Sponsored by exness

Σοβαρά τραυματισμένη 11χρονη μετά από τροχαίο – Ήταν συνεπιβάτης μοτοσικλέτας – Ο οδηγός της μοτοσικλέτας επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα –  Κρίθηκε αναγκαίο όπως μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Advertisement

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλετιστή και με συνεπιβατιδα 11χρονη σημειώθηκε γύρω στις 18:00 το απόγευμα στην Οδό Ωκεανίδων στον Άγιο Σπυρίδωνα.

Σύμφωνα με την Τροχαία Λεμεσού, 44χρονη οδηγός ενώ επιχείρησε στροφή δεξιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα η οποία προσπαθούσε εκείνη την ώρα να προσπεράσει ακολουθώντας την ίδια πορεία.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά η 11χρονη συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας. Τόσο ο 22χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας αλλά και η 11χρονη δεν έφεραν προστατευτικά κράνη.

 

Όπως μας αναφέρθηκε, η 11χρονη μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με την κατάστασή της σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς να κρίνεται σοβαρή. Ο 22χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, κρίθηκε αναγκαίο όπως η 11χρονη μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Η 11χρονη φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θλάση πνευμόνων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network